Transfervrije Overtoom (30) op amateurbasis naar Telstar

19 november 2020, 21:35

Tom Overtoom (30, op archiefbeeld) is per heden definitief aangesloten bij de A-selectie van Telstar. De middenvelder zat zonder club na zijn vertrek bij NEC en heeft onderdak gevonden in Velsen. Hij trainde al enkele weken mee en tekent nu ook een contract op amateurbasis tot het einde van dit seizoen. Tegen FC Dordrecht (2-0 winst) zat de middenvelder al op de bank. 

Dat schrijft NH Nieuws althans, met een bevestiging van trainer Andries Jonker erbij dat Overtoom op amateurbasis heeft getekend. Via deze constructie is de middenvelder wel te betalen voor de Witte Leeuwen. Het was al langer bekend dat ze hem graag zouden inlijven, maar konden eerder niet aan zijn voorwaarden voldoen. Op deze manier is er alsnog een passende constructie gevonden.

Overtoom, die afgelopen zomer nog een niet-succesvolle stage liep bij Fortuna Sittard, speelde eerder voor onder andere Sparta, FC Volendam, Excelsior, FC Emmen en Almere City FC. Bij NEC werd zijn tot in 2021 lopende verbintenis ontbonden, omdat hij naar eigen zeggen toe was aan een nieuwe uitdaging en in Nijmegen er weinig sportief perspectief was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen