Volgende domper Feyenoord: Fer tot 2021 uitgeschakeld

20 november 2020, 08:59

De rentree van Leroy Fer laat nog even op zich wachten. De aan zijn hamstring geblesseerde Feyenoord-middenvelder zal dit kalenderjaar niet meer in actie komen, zo schrijft het Algemeen Dagblad vrijdagochtend. Voor de Rotterdamse club is het de volgende tegenvaller.

Fer raakte vorige maand tegen Sparta Rotterdam (1-1) geblesseerd. De verwachting was dat de dertigjarige middenvelder vier tot zes weken aan de kant zou staan, maar van de medische staf heeft Fer te horen gekregen dat hij naar alle waarschijnlijkheid in 2021 pas zijn rentree kan maken.

Trainer Dick Advocaat kreeg de voorbije tijd vaker slecht nieuws. Vlak voor de interlandperiode liep Justin Bijlow een voetblessure op. Hij is tot de winterstop uitgeschakeld. Tyrel Malacia meldde zich met een blessure af bij Jong Oranje, Orkun Kökcü keerde geblesseerd terug naar Rotterdam en Ridgeciano Haps is om 'medische redenen' enkele weken niet inzetbaar.

Kökcü traint inmiddels weer met de selectie mee, maar Malacia nog niet. Positief is ook dat Nicolai Jørgensen tijdens een oefenduel met ADO Den Haag (0-0) zijn officieuze rentree maakte. Daarentegen zijn Luis Sinisterra, Robert Bozenik en Sven van Beek er al een tijdje uit en heeft zomerversterking Christian Conteh nog maar één wedstrijd kunnen spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen