Goed nieuws PSG: Neymar en Mbappé keren terug in selectie

20 november 2020, 11:24

Neymar en Kylian Mbappé kunnen vrijdagavond tegen AS Monaco hun rentree in het shirt van Paris Saint-Germain maken. De aanvallers zijn door trainer Thomas Tuchel opgenomen in de 21-koppige selectie. Zeven spelers zitten nog in de lappenmand.

Neymar raakte vorige maand geblesseerd tijdens het Champions League-duel met Istanbul Basaksehir en miste daarna de competitiewedstrijden tegen FC Nantes (0-3 winst) en Stade Rennes (3-0 winst). Bovendien ging de Champions League-ontmoeting met RB Leipzig (2-1 verlies) aan hem voorbij. Afgelopen interlandperiode ontbrak hij in de Braziliaanse selectie.

Mbappé lag er minder lang uit. Hij liep tegen FC Nantes een hamstringblessure op en miste twee wedstrijden van zijn club. Tijdens de interlandperiode maakte hij gewoon deel uit van de Franse selectie. Tegen Finland (0-2 verlies) en Portugal (0-1 winst) kwam hij nog niet in actie, maar dinsdag tegen Zweden (4-2 winst) maakte hij als invaller zijn rentree op het wedstrijdveld.

Mitchel Bakker maakt ook deel uit van de selectie van PSG voor het duel met AS Monaco. Ander Herrera, Marco Verratti, Mauro Icardi, Julian Draxler, Idrissa Gueye, Thilo Kehrer en Juan Bernet zijn nog niet inzetbaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen