Maria strijkt neer bij NAC Breda: "Wat het oplevert, gaan we zien"

20 november 2020, 12:43

Michaël Maria traint de komende tijd mee bij NAC Breda. De 25-jarige linksback wordt mogelijk de eerste winterversterking van de Eerste Divisie-club. Als Javier Noblejas of Jethro Mashart vertrekt, maakt hij aanspraak op een contract.

Dat meldt BN De Stem. NAC Breda had afgelopen zomer ook al contact met het kamp-Maria. "Het is een interessante speler, anders hadden we in juli/augustus niet naar hem geïnformeerd", reageert Steijn. NAC zette de interesse niet door. "Rondom Mashart en Noblejas was er wat belangstelling. Pas als één van die twee weg zou gaan, wilden we Maria aan de groep toevoegen. Via zijn zaakwaarnemer heeft hij nu gevraagd of hij zijn conditie op peil mag houden. Wat het uiteindelijk oplevert, gaan we zien."

Maria oogt fit, zegt Steijn. "Vorige week is hij nog met het Curaçaose elftal op pad geweest. Ik ken hem nog uit de periode bij FC Twente, dat is ons bijgebleven. Maria staat stevig op zijn benen, maar is vooral voetballend erg goed. Mocht er wat gebeuren met Mashart of Noblejas, hebben we straks in ieder geval iemand achter de hand. Als blijkt dat hij het heel goed doet, kunnen we er ook voor kiezen hem te houden en een ander weg te doen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen