Wormuth gaat voor nieuwe stunt tegen Ajax: "Niets is onmogelijk"

20 november 2020, 13:50

Frank Wormuth weet dat het lastig gaat worden om Ajax zondag punten afhandig te maken. De Duitse trainer van Heracles Almelo gelooft echter in een stunt en put hoop uit de laatste ontmoeting met de Amsterdammers. In februari, vlak voor de coronacrisis, wonnen de Heraclieden met 1-0 van Ajax.

"Natuurlijk zijn we zondag de underdog", zegt Wormuth op de clubsite over de wedstrijd van zondag. "Ajax is de grootste club van het land en doet zelfs in de Champions League altijd goed mee. Maar niets is onmogelijk, dat hebben we de laatste jaren wel gezien in onze wedstrijden tegen Ajax. We gaan er alles aan doen om opnieuw voor een stunt te zorgen."

Wormuth kan tegen Ajax geen beroep doen op Adrian Szöke (geschorst), Navajo Bakboord (knieblessure) en Noah Fadiga (enkelblessure). Over de opstelling wil hij nog weinig kwijt. "We trainen morgen nog en we moeten natuurlijk weer afwachten hoe de corona testen uitpakken. De afgelopen weken hebben we goed gewerkt. Na de nederlaag bij VVV hebben we hard getraind en een nuttige oefenwedstrijd tegen FC Emmen gespeeld. Daarin heb ik goede dingen gezien, onze ploeg ontwikkelt zich."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen