Feyenoord ook zonder Malacia en Spajic tegen Fortuna

20 november 2020 – Bij Feyenoord stapelen de blessuregevallen zich op. Tyrell Malacia en Uros Spajic zijn er zondag ook niet bij als de Rotterdammers op bezoek gaan bij Fortuna Sittard. Dat maakte Dick Advocaat vrijdag tijdens zijn persconferentie bekend. De trainer had een lijstje nodig om alle geblesseerde spelers op te noemen.

Feyenoord ook zonder Malacia en Spajic tegen Fortuna

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Spajic wordt uit voorzorg aan de kant gehouden, maakte Advocaat bekend. Malacia raakte vlak voor de interlandperiode geblesseerd en ontbrak om die reden bij Jong Oranje. Verder kan Advocaat in Sittard geen beroep doen op Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Luis Sinisterra, Leroy Fer, Robert Bozenik en Christian Conteh.

"We hebben een aantal spelers gehaald van wie we wisten dat zij blessuregevoelig zijn. Als zij echt fit waren geweest, dan hadden ze niet bij Feyenoord gespeeld. Die zitten allemaal in dat lijstje. Fer heeft vorig jaar alles gespeeld, maar we wisten dat dit kon gebeuren", aldus Advocaat, die nuchter bleef onder de vele blessuregevallen. "We hebben er nog genoeg over, die moeten het doen."

Advocaat kan tegen Fortuna Sittard wel een beroep doen op Nicolai Jørgensen, die weer fit is. Hij gaat ook spelen, kondigde de trainer aan.

Feyenoord

gerelateerd