Guardiola over geruchten: "Ik wil dat Messi bij Barcelona afsluit"

20 november 2020, 16:12

Het leek er afgelopen zomer even op dat Lionel Messi mogelijk de overstap zou maken naar Manchester City. De Argentijn wilde een vertrek bij FC Barcelona forceren en als mogelijke nieuwe bestemming werd Man City genoemd. Van een deal kwam het echter niet. Of de Engelse club een nieuwe poging gaat wagen, weet Pep Guardiola niet.

De trainer verlengde zijn verbintenis in Manchester met twee jaar. Omdat het contract van Messi in de zomer afloopt, wordt er in Engelse media wederop gerept over een eventuele stap van Messi naar Manchester City. "Leo is speler van Barcelona. Ik heb veel respect voor wat Barcelona in het verleden voor mij heeft betekend, die club heeft me echt alles gegeven. Ik wil dan ook dat Messi zijn loopbaan daar afsluit. Dat is mijn wens. Als Barcelona-fan zou ik dat heel mooi vinden", zegt Guardiola tegen Sky Sports over de 33-jarige Messi.

Daarmee sluit de Spaanse trainer overigens nog niet helemaal de deur naar de eventuele komst van Messi naar Engeland. "Zijn contract loopt af, dus weten we niet wat er gaat gebeuren. Ik weet niet wat hij in zijn hoofd heeft. Ik kan er nu niets over zeggen. Wij moeten ons focussen op de wedstrijden die komen in de aanstaande maanden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen