Bergwijn keert tegen City terug in wedstrijdselectie

20 november 2020, 17:03   Bijgewerkt: 20 november 2020, 17:14

Steven Bergwijn is hersteld van zijn blessure die hem ervan weerhield om zich bij de selectie van het Nederlands elftal te voegen. De 23-jarige aanvaller keert terug in de wedstrijdselectie van Tottenham Hotspur, dat het zaterdag opneemt tegen Manchester City. Juist tegen die club beleefde Bergwijn het mooiste moment in zijn voorlopig teleurstellende avontuur in Londen.

Dat heeft José Mourinho bevestigd op de persconferentie. De aanvaller moest het duel met West Bromwich Albion van voor de break laten schieten. "Hij was die week geblesseerd", verklaart Mourinho. Desondanks reisde Bergwijn af naar het Nederlands elftal. "De medische staf heeft hem bekeken en beoordeeld dat hij beter terug naar Londen kon gaan. Hij kon namelijk niet in actie komen."

Bergwijn kon daardoor in alle rust herstellen, waardoor hij tegen City weer van de partij is. Dat duel zal hem nog altijd een bijzonder gevoel geven. Op 2 februari van dit jaar maakte de ex-PSV'er zijn debuut namens Spurs en was hij direct trefzeker. Dit seizoen moet Bergwijn het vooral doen met een plek op de bank. Door de komst van Gareth Bale werd de Oranje-international zelfs naar de tribune verwezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen