International Max terug na monsterverlies: "Mag niet gebeuren"

20 november 2020 – Philipp Max heeft zich na een voor hem dubbele week weer bij PSV gemeld. De linksback maakte zijn debuut bij de Duitse nationale ploeg en mocht prompt driemaal in de basis starten. Dat houdt ook in dat de PSV'er aan de aftrap stond tijdens de historische afgang tegen het oppermachtige Spanje. Die Mannschaft ging uiteindelijk met horrorcijfers onderuit: 6-0.

International Max terug na monsterverlies: "Mag niet gebeuren"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De directe tegenstander van Max groeide uit tot man van de wedstrijd. Ferrán Torres nam een hattrick voor zijn rekening. Toch kon Max genieten van de afgelopen week. "Het was een prachtige tijd, ondanks de pijnlijke nederlaag. Het was mijn debuut en ik heb direct drie keer meegedaan. Dat neem ik mee. Natuurlijk had ik het avontuur positief willen eindigen, maar ik ben blij dat ik drie keer heb gespeeld", zegt hij voor de camera van FOX Sports.

Toch bekent Max dat het pijn deed, de historische nederlaag. "Natuurlijk was het een bittere nederlaag, dat doet pijn. Ook de manier waarop hadden we ons anders voorgesteld. Dat mag niet gebeuren, maar desondanks was ik blij dat ik op het veld stond. Ik ben tevreden dat ik zoveel speeltijd heb gekregen." Max werd deze zomer opgepikt bij FC Augsburg en groeide direct uit tot sterkhouder bij PSV. In de Eredivisie was hij tweemaal trefzeker en bereidde hij vijf goals voor.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd