International Max terug na monsterverlies: "Mag niet gebeuren"

20 november 2020, 20:18

Philipp Max heeft zich na een voor hem dubbele week weer bij PSV gemeld. De linksback maakte zijn debuut bij de Duitse nationale ploeg en mocht prompt driemaal in de basis starten. Dat houdt ook in dat de PSV'er aan de aftrap stond tijdens de historische afgang tegen het oppermachtige Spanje. Die Mannschaft ging uiteindelijk met horrorcijfers onderuit: 6-0.

De directe tegenstander van Max groeide uit tot man van de wedstrijd. Ferrán Torres nam een hattrick voor zijn rekening. Toch kon Max genieten van de afgelopen week. "Het was een prachtige tijd, ondanks de pijnlijke nederlaag. Het was mijn debuut en ik heb direct drie keer meegedaan. Dat neem ik mee. Natuurlijk had ik het avontuur positief willen eindigen, maar ik ben blij dat ik drie keer heb gespeeld", zegt hij voor de camera van FOX Sports.

Toch bekent Max dat het pijn deed, de historische nederlaag. "Natuurlijk was het een bittere nederlaag, dat doet pijn. Ook de manier waarop hadden we ons anders voorgesteld. Dat mag niet gebeuren, maar desondanks was ik blij dat ik op het veld stond. Ik ben tevreden dat ik zoveel speeltijd heb gekregen." Max werd deze zomer opgepikt bij FC Augsburg en groeide direct uit tot sterkhouder bij PSV. In de Eredivisie was hij tweemaal trefzeker en bereidde hij vijf goals voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen