Kopzorgen Zidane: Real ziet sleutelspelers afhaken voor topper

20 november 2020 – Met een zwaargehavende selectie is Real Madrid in het vliegtuig gestapt voor het uitduel met Villarreal. Coach Zinédine Zidane moet het doen zonder diverse sterkhouders, die geblesseerd zijn afgehaakt. De selectie van De Koninklijke telt in totaal twintig spelers, die Real moeten helpen in het spoor te blijven van de bovenste ploegen in Spanje.

Kopzorgen Zidane: Real ziet sleutelspelers afhaken voor topper

Vooral het gemis van Karim Benzema zal pijnlijk zijn voor Zidane, die normaliter altijd kan rekenen op de geblesseerde Fransman. Zijn beoogde vervanger Luka Jovic keerde met een coronabesmetting terug van zijn interlandperiode bij Servië. Daarom is het gissen wie Zidane in de punt van de aanval posteert tegen de verrassende nummer twee van La Liga. De Madrilenen bezetten zelf de vierde plek.

Zidane moet het eveneens doen zonder zijn aanvoerder Sergio Ramos, die geblesseerd raakte met de Spaanse ploeg tegen Duitsland. Ook Casemiro, Federico Valverde en Éder Militao ontbreken. Real zal blij zijn dat Raphaël Varane wél van de partij is. De verdediger kampte tijdens de interlandbreak met een blessure, maar lijkt tijdig hersteld voor het treffen met Villarreal.

LaLiga

gerelateerd