Gisteren gemist: PSG onderuit, Volendam geeft twee punten weg

21 november 2020, 00:30   Bijgewerkt: 20 november 2020, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 19 november.

Pijnlijke nederlaag PSG, Mbappé in illuster rijtje

Paris Saint-Germain heeft voor de derde keer dit seizoen een nederlaag moeten slikken in de Ligue 1. De Franse alleenheerser leek met een 0-2 ruststand op weg naar een eenvoudige zege, maar AS Monaco boog het na rust volledig om. Twee goals van spits Kevin Volland brachten de Monegasken op gelijke hoogte, terwijl het Cesc Fabregas was die vanaf de strafschopstip het Parijse lot bezegelde (3-2). Mitchel Bakker kwam als invaller binnen de lijnen.

Remise Volendam ondanks wereldgoal, zege Excelsior

FC Volendam heeft de succesvolle reeks geen vervolg gegeven. De ploeg van Wim Jonk kwam in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen TOP Oss (1-1) en zag daarmee de achterstand op koploper SC Cambuur oplopen. Het verschil tussen de Friezen en Noord-Hollanders bedraagt nu zes punten, een gat dat Volendam vooral kan wijten aan de dramatische start aan het seizoen.

Lovende Pasveer tipt De Boer: "Deze Bazoer kan zo bij Oranje"

Remko Pasveer heeft het in de eerste weken van het nieuwe seizoen uitstekend naar zijn zin bij Vitesse. De inmiddels 37-jarige sluitpost van de Arnhemmers presteert uitstekend met zijn ploeg en vindt zichzelf bij een blik op de ranglijst terug aan kop. Samen met Ajax is Vitesse namelijk koploper in de Eredivisie. Pasveer kan enorm genieten van zijn ploeggenoten.

Jong Ajax verspeelt punten, remontada Jong PSV

Jong Ajax heeft tegen FC Den Bosch opnieuw punten verspeeld in de Eerste Divisie (2-2). Twee goals van Ryan Trotman deden de Amsterdammers uiteindelijk de das om. Eerder was de beloftenploeg op voorsprong gekomen dankzij twee razendsnelle treffers van Brian Brobbey. Tot een eenvoudige avond op bezoek in Den Bosch leidde het echter niet. Door het puntverlies blijft Jong Ajax steken in de middenmoot.

Lewandowski kon naar FC Twente: "Werd ons aangeboden"

FC Twente had een paar jaar geleden Robert Lewandowski op de korrel. De Enschedeërs bekeken de huidige topspits van Bayern München meermaals uitgebreid, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Ook andere Poolse spelers, die momenteel tot goede spelers zijn uitgegroeid in Europa, stonden op het wensenlijstje van FC Twente.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen