FC Barcelona maakt zich grote zorgen om knieblessure Piqué

21 november 2020 – Gerard Piqué heeft zaterdagavond tijdens de Spaanse topper tussen Atlético Madrid en FC Barcelona (1-0) een knieblessure opgelopen. De komende dagen zal moeten blijken hoe lang de 33-jarige verdediger uit de roulatie is. Een aantal Spaanse media vreest voor een lange absentie.

FC Barcelona maakt zich grote zorgen om knieblessure Piqué

Sportkrant AS stelt dat uit eerste onderzoeken blijkt dat de knieblessure van Piqué ernstig is. De verdediger ligt er mogelijk vier tot zes maanden uit, zo klinkt het. Mundo Deportivo schrijft daarentegen dat op het eerste oog de blessure minder ernstig is dan gevreesd. Alsnog moet Piqué zes tot acht weken toekijken volgens de andere sportkrant. Naast de routinier raakte ook Sergi Roberto zaterdagavond geblesseerd.

Voor Ronald Koeman is het te hopen dat Piqué niet al te lang aan de kant staat. De Nederlandse trainer kan alle hulp goed gebruiken. Door de nederlaag tegen Atlético blijft Barça steken in de middenmoot van La Liga. Met elf punten uit acht wedstrijden staat FC Barcelona slechts tiende.

LaLiga

gerelateerd