Matchwinner Lang kijkt uit naar duel met Dortmund

22 november 2020, 09:55

Bij Club Brugge was Noa Lang zaterdagavond de grote man. De buitenspeler die gehuurd wordt van Ajax maakte met een omhaal de enige goal van de wedstrijd tegen KV Kortrijk (1-0). Nu is zijn vizier al gericht op de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund.

Tegen Kortrijk was het allemaal wat moeizaam bij de regerend kampioen, maar dat kwam volgens Lang niet vanwege het feit dat het duel met Dortmund voor de deur staat, "We begonnen goed aan de wedstrijd en hadden het eerste halfuur controle over de wedstrijd", sprak hij bij Sporza. "Ik had zelf ook een grote kans, waarbij ik wat te wild schoot. Ik had gewoon een hoekje moeten kiezen. Daarna zakten we een beetje weg als team. Het was ook niet eenvoudig tegen een ploeg die soms met z'n allen in de zestien meter stond. Maar dat zullen we vaker meemaken. Het is dan aan ons om niet zo statisch te voetballen. Ik ben blij dat ik kon scoren. Die bal komt naar mij en het enige wat ik denk is: die bal moet in het net.  Het was een doelpunt op intuïtie", vertelt de 21-jarige aanvaller over zijn mooie treffer.

Dinsdag gaat Club Brugge in de Champions League op bezoek bij Dortmund. "Thuis hebben we wel 3-0 verloren, maar we hebben bij vlagen laten zien dat we ook een goed voetballend team zijn. Dat we ons met momenten kunnen meten met een grote ploeg als Borussia Dortmund. Die 3-0 was wat geflatteerd", stelt Lang op de clubwebsite. "Het is aan ons om het dinsdag te laten zien. Zonde dat het in een leeg stadion zal zijn. Dat zijn de wedstrijden waarvoor je het doet, vooral in zo'n stadion. Het feit dat er geen supporters zullen zijn is misschien goed voor ons. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, zei Cruijff altijd. We gaan in elk geval naar daar om te proberen punten te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen