NAC nodigde Seuntjens uit om te melden dat ze hem niét wilden

22 november 2020, 11:54

Na zijn vertrek bij VVV-Venlo in 2019 zocht Ralf Seuntjens een nieuwe club. De geboren Bredanaar werd in verband gebracht met NAC Breda en werd ook uitgenodigd voor een gesprek door die club. Dat gesprek ging volgens de spits echter nergens over.

De 31-jarige aanvaller kwam op uitnodiging van toenmalig technisch directeur Tom van den Abbeele op gesprek bij NAC. "Ze belden mijn zaakwaarnemer om mij uit te nodigen voor een gesprek", vertelt de spits aan Voetbal International. "Dan denk je: oké, er is interesse van die club, die willen een samenwerking aangaan. Dus ik stap het kantoortje in en hij begint: ik wil je eigenlijk persoonlijk vertellen dat we niet geïnteresseerd zijn."

Dat kwam als een complete verrassing voor Seuntjens. "Toen zei ik ook: had je niet kunnen bellen? Hij zei dat hij het persoonlijk wilde doen, vind je dat raar? Ik vind het wel tijdsverspilling wat je nu doet, zei ik. Dan had ik toch niet hoeven komen? Ik heb een hele ochtend weggegooid om dit aan te horen. Ik zei: had dan niet gebeld, of had niks laten weten. Dat was voor mij ook prima geweest, maar dit gaat natuurlijk nergens over."

"En toen ging ik weg, en dat was nog het mooiste", vervolgt Seuntjens. "Ruud Brood zat met de technische staf in het kantoortje ernaast en mijn zaakwaarnemer bleef nog even zitten. Ruud zei: hoe was het gesprek? Hij was wel geïnteresseerd. De fans wilden mij ook heel graag hebben, ze hebben nog een spandoek opgehangen aan mijn huis. De technische staf wilde het wel, maar de technisch directeur wilde het niet. Het was gewoon een mededeling eigenlijk, waardoor ik aanvallend heb gereageerd. Toen ben ik weggelopen en was het klaar." Uiteindelijk tekende de centrumspits bij De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen