Pröpper kan lachen en brengt voorzichtig goed nieuws

22 november 2020, 15:18

Het was tijdens Ajax - Heracles Almelo (5-0) schrikken toen Robin Pröpper geblesseerd raakte bij de bezoekers. De aanvoerder greep na een botsing naar zijn knie en verliet in tranen het veld. Hij vreesde een zware knieblessure, maar stelt dat het mogelijk toch meevalt.

In 2018 scheurde de verdediger de voorste kruisband van zijn linkerknie en nu dacht hij aan weer zo'n scenario. "Het was een zelfde soort moment, dat hij iets naar binnen klapte", legde Pröpper uit aan FOX Sports. De verdediger verscheen met een glimlach op zijn gezicht voor de camera's. "Maar ik ben even naar binnen geweest en daar hebben we de reactie bekeken en tot nu toe is het goed", zei hij. Een MRI-scan moet gaan uitwijzen hoe ernstig het daadwerkelijk is.

De verdediger zag dat zijn ploeg kansloos met 5-0 verloor in Amsterdam. Volgens de captain is Ajax 'twee á drie klassen beter' dan zijn ploeg. "We probeerden hoog druk te zetten. Bij vlagen ging dat goed, maar de eerste kans lag er meteen in en dan is het wel lastig. Ze hebben ook zo veel kwaliteit dat ze er af en toe makkelijk onderuit voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen