'Vrees wordt werkelijkheid: Milan maand zonder Zlatan'

23 november 2020, 15:33   Bijgewerkt: 23 november 2020, 15:45

AC Milan moet het mogelijk een maand zonder sterkhouder Zlatan Ibrahimovic stellen. De 39-jarige vedette was zondagavond met twee treffers opnieuw de grote man aan Milanese zijde tegen Napoli (1-3 zege), maar moest de strijd staken met een hamstringblessure. Via de officiële kanalen laat de Italiaanse koploper weten dat hij voorlopig niet van de partij is. 

Ibrahimovic staat sowieso de komende tien dagen langs de kant, weet Sky Italia. Daarna wordt opnieuw onderzoek gedaan naar zijn hamstring in het linkerbovenbeen, die het tegen Napoli na 78 minuten begaf. Zlatan zal er dus hoe dan ook niet bij zijn in de Europa League tegen LOSC Lille en Celtic én moet het Serie A-duel met Fiorentina laten schieten. Gevreesd wordt voor een absentie van een maand.

Zlatan Ibrahimovic ontpopte zich in de eerste weken van het nieuwe seizoen als de grote man. Met tien goals in slechts zes optredens is hij topscorer van de competitie. Opvallend is dat de spits ook nog twee weken aan de kant stond met het coronavirus. Met zijn doelpuntenproductie heeft de zelfbenoemde God een enorme bijdrage aan de koppositie in Italië. De voorsprong op nummer twee Sassuolo bedraagt twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen