Geen privileges voor Ronaldo: "Niet anders dan spelers onder 23"

23 november 2020, 22:04

In zijn eerste jaar als hoofdcoach krijgt Andrea Pirlo de eer om met Cristiano Ronaldo te werken, vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or. De voormalig middenvelder mocht zijn Portugese superster met twee goals tegen Cagliari (2-0 zege) afgelopen weekend weer danken, maar tot een voorkeursbehandeling leidt dat nie bij Juventus

Ook in de Champions League tegen Ferencvaros is Ronaldo weer een van de elf spelers. "Ik gedraag me rondom hem niet anders dan rondom anderen. Ik ben voor iedereen beschikbaar, maar ik behandel hem niet anders dan jongens als Gianluca Frabotta en Manolo Portanova, die uit de Onder-23 komen. Zo ben ik, en dat was ik ook gewend als voetballer, dus zo doe ik het", zei Pirlo.

De Italiaan waakt voor onderschatting tijdens de Champions League-ontmoeting met het Hongaarse Ferencváros. 'We kennen de kwaliteiten van Ferencváros, los van het resultaat uit het heenduel. Juve won in Hongarije met 1-4. "Ze spelen goed voetbal, dus het wordt voor ons een grote wedstrijd. Als we erin slagen om ons te kwalificeren voor de volgende ronde, dan kunnen we in de resterende twee groepsduels eens wat uitproberen en ons focussen op de Serie A."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen