Spoorboekje: weer een volledige Champions League-speelronde

25 november 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 25 november.

Wedstrijden

Ajax - FC Midtjylland (21.00 uur)

Voor Ajax begint vanavond de belangrijke tweede helft van de groepsfase van de Champions League. Thuis tegen FC Midtjylland móét er gewonnen worden om een goede uitgangspositie te creëren met het oog op overwintering. De ploeg kan dan uitlopen op Atalanta Bergamo, dat zelf de lastige uitwedstrijd tegen Liverpool speelt. Onderschatting ligt echter op de loer, want hoewel FC Midtjylland als de zwakste broeder uit groep D gezien kan worden, had de ploeg van Erik ten Hag in Denemarken veel moeite om de 1-2 overwinning te bereiken. Doet Ajax vanavond wat het moet doen? 

Liverpool – Atalanta Bergamo (21.00 uur)

De terugkeer van Mohamed Salah is een opluchting voor trainer Jürgen Klopp, maar de Duitse coach van Liverpool heeft de nodige problemen. Onder anderen Virgil van Dijk, Joe Gomez en Trent Alexander-Arnold ontbreken al bij The Reds en daar kwam Naby Keïta zondagavond bij. Voor Ajax is het te hopen dat het net als in Bergamo wel de sportieve plicht kan vervullen.

Internazionale – Real Madrid (21.00 uur)

Na drie duels staat de teller op 'slechts' vier punten voor Real Madrid, waarmee het weliswaar nog uitzicht heeft op de knock-outfase, maar een zekerheid is dat allerminst. Een zege op Internazionale is derhalve gewenst en tijdens het vorige duel was Ramos belangrijk én trefzeker. Maar de centrale verdediger ontbreekt in Milaan vanwege een spierblessure: komt het nu goed? 

Voetbal op tv

18.55 uur: Olympiakos - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

18.55 uur: Mönchengladbach - Shakhtar, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Ajax - FC Midtjylland, SBS 6, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Liverpool - Atalanta Bergamo, Ziggo Sport Golf, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Internazionale - Real Madrid, Ziggo Sport Racing, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Bayern München - Red Bull Salzburg, Ziggo Sport Docu, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou, Ziggo Sport Extra, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen