Boskamp (72) voelt zich inmiddels beter en test negatief

24 november 2020, 16:30   Bijgewerkt: 24 november 2020, 18:46

Het gaat naar omstandigheden weer iets beter met Johan Boskamp (72). De voetbalanalist ontbrak de laatste weken bij Veronica Inside en daar werd maandagavond (gisteren) verteld dat de oud-international hoge koorts heeft en sterke coronaverschijnselen heeft. Via zijn collega Simon Zijlemans komt een geruststellender bericht naar buiten dat het iets beter zou gaan. Ook is hij definitief negatief getest op corona. 

'Jan Boskamp (die nog steeds wacht op de uitslag van z'n coronatest) voelt zich vandaag al een stuk beter dan de afgelopen dagen', schrijft de presentator van RTL 7 op Twitter over Boskamp, die op de Europa League-avonden ook bij RTL is te zien. 'Plus, "Feyenoord wordt dit jaar weer kampioen, dus ik blijf nog even hoor jongen."', valt te lezen op het twitteraccount Zijlemans over de conversatie met Boskamp. Een paar uur later kwam Veronica met de bevestiging dat Boskamp negatief heeft getest op het coronavirus. 

De mannen van Veronica Inside spraken hun zorgen uit over Boskamp, die met zijn leeftijd en gewicht een van de absolute risicogroepen van het coronavirus is. Vooralsnog gaat het dus weer iets beter met de voetbalanalist, die bij Veronica Inside werd vervangen door Wim Kieft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen