FC Midtjylland-coach Priske ambitieus voor duel met Ajax

24 november 2020, 20:12   Bijgewerkt: 24 november 2020, 20:17

Ajax hoeft niet te rekenen op een simpele avond tegen FC Midtjylland. Hoewel de Denen in eigen huis werden verslagen door de Amsterdammers, was het elftal niet eens erg onder de indruk en kondigden ze aan vol voor de zege te gaan in de Johan Cruijff ArenA woensdag. "We gaan een keer punten pakken", kondigde coach Brian Priske aan.

De oefenmeester won de laatste drie duels in Denemarken met zijn elftal en staat zodoende aan kop van dat land. In de Champions League wacht het echter nog op de eerste punten, die hard nodig zijn om Europese overwintering te realiseren. "We wisten vooraf dat het moeilijk zou worden, want als nieuwkomer in de Champions League heb je altijd aanpassingsproblemen. Maar wij hebben genoeg kwaliteit om hier punten te pakken", vond Priske. "Of dat er één of drie worden? Dat moet blijken."

Priske vond dat zijn ploeg al tweemaal dicht bij een resultaat was, bijvoorbeeld tegen Ajax in eigen huis (1-2 nederlaag). "Die wedstrijd is uitgebreid geanalyseerd: de spelers beseffen wat ze moeten leveren om hier een goed resultaat te halen. We weten waar het om draait morgenavond", toonde de coach zich ambitieus over het duel van woensdagavond in de groepsfase van de Champions League. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen