Dest trots op doelpunt: "Voor mij de perfecte dag"

24 november 2020, 23:40

Sergino Dest was dinsdagavond dolblij met zijn eerste doelpunt namens FC Barcelona. De rechtsback nam het openingsdoelpunt van de Catalanen voor zijn rekening tegen Dinamo Kiev, waarmee hij de ban brak. "Het was voor mij een perfecte dag: mijn eerste doelpunt voor de club en de ploeg speelde erg goed. Volgens mij hebben we het geweldig gedaan."

Dat zei de back tegenover de Spaanse media na zijn sterke optreden. Dat Dest een basisplaats had, was mede vanwege de blessure van concurrent Sergi Roberto. "Ik ben uiteraard verdrietig dat hij geblesseerd is", zei hij over de Spaanse verdediger, die er naar verwachting twee maanden uitligt bij de ploeg van Ronald Koeman. "Ik wens hem een snel herstel. Maar het klopt dat ik nu meer kans heb om te spelen. Daarin zal ik hard mijn best doen."

Dat ging tegen Dinamo Kiev in elk geval uitstekend. "Want ik ben de eerste Amerikaan die ooit namens FC Barcelona scoort in de Champions League", kende Dest de statistieken. "Dat maakt me heel trots en ik wil nog vaker belangrijk zijn voor FC Barcelona. Dit was een belangrijke overwinning voor ons. We staan er met nog twee wedstrijden te gaan goed voor, maar we willen nog wel twee keer winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen