'Ajax met Labyad en Klaassen, Antony wissel tegen Midtjylland'

25 november 2020, 07:36

Ondanks dat hij geblesseerd uitviel tegen Heracles Almelo, is Davy Klaassen fit genoeg om woensdagavond in de basis te starten tegen FC Midtjylland. Het Algemeen Dagblad rekent erop dat de belangrijke middenvelder in de basiself verschijnt bij Ajax. Dat geldt ook voor Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad.

Wie niet start, is Antony. De buitenspeler was er afgelopen weekend niet bij en gold als twijfelgeval voor het Champions League-duel van vanavond. De Braziliaan kan minuten maken, maar wordt voor de zekerheid op de bank gehouden door Erik ten Hag. Daardoor is er weer een basisplek voor David Neres. Hij scoorde afgelopen weekend tegen Heracles en mag het nu ook weer in de Champions League laten zien.

Opmerkelijk is dat Labyad eveneens een basisplaats heeft. De Marokkaan vormt samen met Klaassen en Ryan Gravenberch. Voorin begint captain Dusan Tadic op links, omdat Lassina Traoré in de punt van de aanval start. Quincy Promes is dus wederom bankzitter. De defensie kent verder geen verrassingen.

De voor Ajax zeer belangrijke wedstrijd begint om 21.00 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch; Neres, Labyad, Tadic; Traoré.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen