NOS hengelt rechten van kwalificatieduels Leeuwinnen binnen

25 november 2020, 10:12

De kwalificatiewedstrijden van de Oranje Leeuwinnen zijn de komende vier jaar te bekijken bij de NOS. De KNVB kondigt aan dat de NOS de rechten voor de komende vier jaar in het bezit heeft. Oranje gaat zich de komende jaren proberen te plaatsen voor het WK van 2023 en het EK in 2025.

Op de weg naar die toernooien is het team dus te bekijken op de publieke omroep. Ook de belangrijkste oefenduels gaat de NOS uitzenden. Dat geldt ook voor het WK van 2023 en het EK van 2025. Over die rechten beschikte de omroep al. "De interlands van de Oranjevrouwen passen bij de NOS, bij de publieke omroep", aldus algemeen directeur Gerard Timmer van de NOS. "Met deze verbintenis zijn de belangrijkste duels van de voetbalmannen en -vrouwen, zowel in de Eredivisie als van Oranje, de komende tijd bij de NOS te volgen. Via de radio, televisie en online. Met onze journalistieke aanpak betekent dat het hele jaar door aandacht voor vrouwenvoetbal. En dat is goed voor de sport."

Na de Olympische Spelen van komend jaar gaat het Nederlandse vrouwenteam starten met de kwalificatiewedstrijden voor het WK. Voor het EK van 2022 is Oranje al geplaatst. Dat toernooi zal ook te bekijken zijn bij de publieke omroep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen