Mönchengladbach zet met ruime zege de toon voor Inter en Real

25 november 2020, 20:48

Borussia Mönchengladbach heeft woensdagavond een belangrijke Champions League-zege geboekt op Shakhtar Donetsk. In eigen huis won de ploeg met 4-0, waarmee de toon gezet werd voor Internazionale en Real Madrid, die elkaar later op de avond treffen. Beide ploegen hebben een overwinning nodig om in het spoor te blijven van de Duitse koploper.

Mönchengladbach kende in het treffen met Shakhtar weinig problemen. In de zeventiende minuut werd de ploeg in het zadel geholpen door een vrij makkelijk gegeven strafschop, die door Lars Stindl werd benut. Nog voor rust volgden de tweede en derde goal, allebei ook uit dode spelmomenten. Verdediger Nico Elvedi kopte een hoekschop binnen en uit een vrije trap was Breel Embolo met een omhaal van dichtbij op slag van rust goed voor de derde treffer. Laat in de tweede helft werd het - wederom uit een vrije trap - ook nog 4-0 door Oscar Wendt.

Om 21:00 uur komen in dezelfde poule Inter en Real Madrid tegen elkaar in actie. Met de overwinning op Shakhtar heeft Mönchengladbach de toon voor die wedstrijd gezet. Vooral voor het Inter van Stefan de Vrij, dat na drie wedstrijden pas op twee punten staat, is het aanhaken of afhaken vanavond. Mönchengladbach staat met acht punten comfortabel bovenaan in groep, gevolgd door Shakhtar en Real met allebei vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen