'Voetbalsieraad' Maradona moet Ajax motiveren

25 november 2020, 21:20   Bijgewerkt: 26 november 2020, 00:05

Op de dag dat het in een belangrijk Champions League-duel aan moest treden tegen FC Midtjylland, werd Ajax opgeschrikt van het nieuws dat Diego Maradona op zestigjarige leeftijd is overleden. Trainer Erik ten Hag vertelde dat het nieuws hard is aangekomen bij de selectie. Met name Maradona's landgenoten Nicolas Tagliafico en Lisandro Martínez waren geschrokken. 

Op het moment dat Ten Hag door Ziggo Sport gevraagd wordt naar Maradona, klonk in de Johan Cruijff Arena het nummer Live is Life, waar de legende [a,https://www.fcupdate.nl/video/17578/kijk-terug-legendarische-warming-up-van-maradona/,_blank,zijn wereldberoemde warming-up] op deed. "Hoor dan. In de geest van Diego Maradona", reageerde de trainer van Ajax. "Aan het einde van de middag kwam het nieuws tot ons. De selectie reageerde geschokt, met name de Argentijnen. Dit nummer is ook op verzoek van Nico en Lisandro. Het is zeer emotioneel."

Ten Hag wilde er niet aan dat het nieuws het zijn ploeg moeilijk maakt om vandaag te voetballen. "Het is onze job", reageerde hij. "Je kunt het ook zo zien: hij was een sieraad voor het voetbal, dus laat je motiveren door hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen