Zeer cynische Klopp steekt duim op: "Geen nieuwe blessures"

26 november 2020, 10:51

Jürgen Klopp ergert zich al weken aan het speelschema van Liverpool en steekt zijn woede niet onder stoelen of banken. De trainer stelde woensdag tegen Atalanta Bergamo veel andere namen op en zag zijn team met 0-2 verliezen. Niet vreemd, zei hij na afloop.

Bij BT Sport ging Klopp los over het schema van zijn team. Die zender heeft de rechten van de Premier League en kiest ervoor om duels om lunchtijd te laten starten. "Dankzij jullie, mijn vrienden, moeten we zaterdag weer om lunchtijd in actie komen", zei Klopp tegen de interviewer. "Dat is bijna misdadig.  Dat heeft niets te maken met deze wedstrijd, maar ik feliciteer je er toch mee. Ik steek mijn duim op omdat we geen nieuwe blessures hebben opgelopen. Wij raken erg vermoeid en dat zie je ook bij andere teams."

Toch baalde de trainer uiteraard van het verlies tegen Atalanta. "Het was een slechte wedstrijd, van beide kanten. Er waren weinig kansen, totdat zij die goals maakten. Een terechte nederlaag in een moeizame wedstrijd." Liverpool is nog wel altijd koploper van Groep D en speelt dinsdag tegen Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen