Willem II verlengt succesvolle samenwerking met Koster

26 november 2020, 11:52

Willem II en Adrie Koster gaan langer met elkaar door. De Tilburgers hebben wereldkundig gemaakt dat de hoofdtrainer een nieuw contract heeft getekend, dat hem tot 2022 bij de club houdt.

Koster slaagde erin om Willem II voor het eerst sinds 2005 weer Europees voetbal te laten spelen en zit op zijn plek in Tilburg.  "Ik teken bij omdat ik het bij Willem II uitstekend naar mijn zin heb, ik nog veel ambitie heb en de club veel doorgroeimogelijkheden heeft., legt de coach uit. "Bovendien ben ik te spreken over het beleid dat de club voert. De club spreekt uit zich continu op allerlei gebieden te willen verbeteren en voegt de daad bij het woord. Zo hebben de faciliteiten de laatste jaren een flinke upgrade gehad die noodzakelijk was om een topsportklimaat neer te zetten. De sportieve vooruitgang is uiteraard het belangrijkst en daarin zie ik veel perspectief."

Technisch directeur Joris Mathijsen sluit zich daar bij aan. "Met Adrie zijn we in 2018 een weg ingeslagen die ons herkenbaar aanvallend voetbal en succes heeft opgeleverd. Met het verlengen van Adrie zijn contract kiezen we voor continuïteit van de gevoerde werkwijze. We zijn tevreden over de manier waarop Adrie met de technische staf, overige stafleden en spelersgroep functioneert en de visie van de club nastreeft. Omdat we de goede samenwerking met deze ambitieuze technische staf willen voortzetten, zijn we ook met assistenten Gery Vink, Harald Wapenaar en Chima Onyeike in gesprek over contractverlenging."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen