Ajax loopt supporters op Anfield tegen Liverpool nét mis

26 november 2020, 16:51

Liverpool, Chelsea, Brighton en West Ham United zijn de eerste clubs die in de Premier League weer fans mogen toelaten. Over anderhalve week komen er weer supporters op de tribune, omdat de clubs in regio's zitten waar relatief weinig coronabesmettingen zijn. In en rondom Manchester gaat het minder goed, waardoor daar nog geen fans terugkeren.

Dat heeft de Engelse competitie bekend gemaakt. Eerder werd al bekend dat er weer fans worden toegelaten in de Premier League, in eerste instantie gaat het daarbij om kleine aantallen. Inmiddels is dus ook bekend welke clubs als eerste weer met supporters mogen spelen. Hoe beter het gaat in een desbetreffende zone omtrent het coronavirus, hoe meer fans er mogen terugkeren. Daarbij is een halfgevuld stadion overigens wel de maximale hoeveelheid die door de Engelse overheid wordt toegestaan.

Brighton - Southampton, Chelsea - Leeds, Liverpool - Wolverhampton en West Ham - Manchester United worden als eerste Engelse wedstrijden gespeeld met fans op de tribune. Voor Arsenal, dat op 3 december Rapid Wien ontvangt, geldt dat er ook alweer fans bij mogen zijn voor het treffen in de Europa League. Omdat Ajax twee dagen eerder, een dag voordat de nationale lockdown in Engeland wordt opgeheven, op Anfield speelt in de Champions League, zullen daar nog geen fans bij zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen