PEC Zwolle beloont Reijners met nieuwe verbintenis

26 november 2020, 17:14

PEC Zwolle heeft de doorgebroken Eliano Reijnders (20) langer vastgelegd. De twintigjarige aanvaller had een aflopend contract in Overijssel, maar heeft zijn verbintenis met liefst vier jaar verlengd. Uit de overeenkomst straalt veel vertrouwen uit in de buitenspeler, die de laatste tijd een basisplaats heeft onder John Stegeman.

Dat heeft PEC Zwolle laten weten op de clubsite. "Mijn debuut tegen Feyenoord was zeker een hoogtepunt en daarna ging het ineens snel. Ik heb twee keer gescoord, iets waar ik ontzettend blij mee ben", aldus Reijnders, die tot dusver negenmaal voor PEC Zwolle speelde en daarin tweemaal scoorde. "Dat ik nu mijn contract mag verlengen is een nieuw hoogtepunt deze periode. Het is ontzettend tof dat de club mij nog eens voor een periode van vier jaar wil houden. Ik ga dan ook alles blijven geven om mijzelf en de club beter te laten worden."

Ook technisch directeur Mike Willems is content met het contractnieuws. "Eliano is technisch zeer begaafd, snel en zoekt altijd de oplossing vooruit. Dat is iets wat we graag zien bij PEC Zwolle", stelt hij. "Hij is nog jong en heeft nu vooral speeltijd nodig om verder tot wasdom te komen. Met de inzet en drive van Eliano zit het meer dan goed. Ik verwacht dan ook dat we de komende tijd nog veel moois van hem gaan zien en ik hoop dat onze supporters daar ook spoedig live in het stadion getuigen van mogen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen