'Liverpool speelt in Dortmund tegen FC Midtjylland'

26 november 2020, 18:18

Liverpool speelt de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League zeer vermoedelijk in Dortmund. Omdat van de Engelse overheid het team alleen in Denemarken mag spelen als het vervolgens twee weken in quarantaine gaat, heeft The Reds verzocht om het duel dichterbij te spelen. Dortmund is uit de bus gekomen en alle betrokkenen hebben ingestemd met het voorstel. 

Dat schrijven onder andere WDR en DPA over het duel in de groep van Ajax, wat in de laatste ronde van de groepsfase van de Champions League plaatsvindt. Voor FC Midtjylland staat er dan in elk geval niets meer op het spel, want de Deense ploeg is door de nederlaag tegen Ajax gisteravond (woensdag) uitgeschakeld in zowel het miljardenbal als ook de Europa League.

Klopp heeft een verleden bij Dortmund en heeft zodoende het verzoek ingediend om daar te kunnen spelen. Voor de Duitse club staat er in die speelronde een uitwedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg op het programma, waardoor het niet botst met Liverpool. Ook de UEFA zou hebben ingestemd met het voorstel, waardoor het voor alle partijen acceptabel is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen