Bilardo (82) wordt niet op de hoogte gesteld van dood Maradona

26 november 2020, 18:54

Carlos Bilardo (82, op archiefbeeld), voormalig bondscoach van Argentinië, wordt door zijn familie en naasten niet op de hoogte gesteld van het overlijden van Diego Maradona. Volgens zijn familie is hij zelf niet sterk genoeg om het verlies van Pluisje op een goede manier te verwerken en wordt het hem dus niet verteld.

Dat heeft de zoon van Bilardo, Jorge Bilardo, naar buiten gebracht over zijn vader. "Hij beschouwt Maradona als zijn zoon, dit verlies kan hij momenteel echt niet aan", vertelde Bilardo jr. in de Argentijnse media over het overlijden van Maradona. Met Bilardo sr. gaat het ook al een tijdje niet goed wat zijn gezondheids betreft, daarom wordt hem de dood van Maradona dus niet medegedeeld.

De verzorgers worden geacht om de tv uit te laten en kranten weg te halen bij Blardo, die tijdens de WK's van 1982, 1986 en 1990 bondscoach van Argentinië was. Tijdens die toernooien waren Maradona de grote uitblinker, die hem in 1986 de WK-titel bezorgde. Bilardo leidt aan hevige neurologische aandoeningen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen