Schmidt kiest aanvallend voor cruciaal duel, Ihattaren ontbreekt

26 november 2020, 19:38   Bijgewerkt: 26 november 2020, 20:00

PSV start de cruciale Europa League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki donderdagavond met Eran Zahavi en Donyell Malen in de spits. Het duo wordt geflankeerd door Noni Madueke en Cody Gakpo, waardoor Mario Götze zoals verwacht ontbreekt. Dat geldt ook voor Ryan Thomas, waardoor Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario het blok vormen op het middenveld. Mohamed Ihattaren ontbreekt opvallend genoeg in de selectie. 

Zodoende heeft PSV-trainer Roger Schmidt weinig verrassingen ingepast in zijn basisformatie voor het cruciale treffen met PAOK Saloniki. Als de Eindhovenaren nog iets willen bereiken, dan moet er in eigen huis gewonnen worden van de Griekse opponent. Dat doet het in eerste instantie dus zonder onder andere Jorrit Hendrix en Mauro Júnior: zij beginnen op de bank. Daarop zit ook Richard Ledezma, die PSV meer opties moet geven op het middenveld bij afwezigheid van Ihattaren. Waarom het talent ontbreekt, is nog onbekend.

Na de 4-1 nederlaag bij PAOK Saloniki staat de ploeg uit Eindhoven er niet best voor in Groep E. De formatie van Schmidt bezet met drie punten de derde plaats en staat twee punten achter PAOK. Bij winst vanavond komt PSV op de tweede plaats en dan is alles weer mogelijk. Trainer Schmidt gaf al aan dat zijn ploeg bij winst alles nog in eigen hand had.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Rosario, Sangaré; Madueke, Gakpo; Zahavi, Malen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen