PSV komende twee duels zonder 'uitgeputte' Ihattaren

26 november 2020, 20:23

Mohamed Ihattaren ontbreekt in de wedstrijdselectie van PSV voor het Europa League-duel van vanavond met PAOK Saloniki (21.00 uur) Ook zondag tegen Sparta Rotterdam is de middenvelder er niet bij. Volgens PSV-trainer Roger Schmidt is Ihattaren uitgeput en dus niet in staat om minuten te maken voor de Eindhovenaren.

Afgelopen zondag viel Ihattaren nog twintig minuten in tegen FC Twente, nadat hij in de interlandperiode tien dagen ontbrak door ziekte. "Hij voelde zich tijdens zijn invalbeurt al niet goed en een dag later was dat nog niet beter", aldus Schmidt tegenover het clubkanaal van PSV. "Daar hebben we het samen over gehad en het is voor Mo beter om nu rustig aan te doen. We willen geen druk op hem leggen."

Mede daarom zal Ihattaren ook ontbreken in het duel van zondag tegen Sparta Rotterdam. "We geven hem de kans om individueel te trainen", zegt Schmidt. "We hoeven ons geen grote zorgen te maken, maar we hebben wellicht zijn ziekte in de interlandperiode onderschat. Het leek de goede kant op te gaan, maar tegen FC Twente was het duidelijk dat hij er nog niet klaar voor was." Behalve Ihattaren mist PSV ook Mario Götze tegen PAOK, de Duitser is nog niet voldoende hersteld van een lichte blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen