Gattuso: "Alleen spijt dat ik Maradona nooit heb getackled"

27 november 2020, 09:31

Het was donderdag een emotionele avond in Napels. Natuurlijk stond de Europa League-ontmoeting tussen Napoli en HNK Rijeka in het teken van de woensdag overleden Diego Maradona. Bij Stadio San Paolo kwamen veel mensen samen om de Argentijn te herdenken en voor de aftrap werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden.

Na afloop van de wedstrijd bracht Napoli-trainer Gennaro Gattuso een eerbetoon aan Maradona. "Ik heb veel mooie herinneringen aan Diego. We hebben een paar keer samen gegeten. Hij is gestorven, maar zal voortleven omdat hij een buitengewoon persoon was. Diego kwam van een andere planeet en zal voor altijd leven, zoals alle legendes", wordt hij door Italiaanse media geciteerd.

"Ik hoop dat hij mijn zus daarboven gedag zal zeggen. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik hem nooit heb getackled", zegt hij met een lach en een traan. "Diego is niet de man die de Scudetto won, maar de beste speler ter wereld die ooit het Napoli-shirt droeg. Hij vertegenwoordige de stad en liet een generatie dromen toen alle trofeeën naar de noordelijke clubs gingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen