Gakpo imponeert en maakt kans op individuele prijs

27 november 2020, 10:19

Cody Gakpo is een van de vier genomineerden voor de prijs van Speler van de Week in de Europa League. De UEFA is onder de indruk van het optreden van de aanvaller van PSV tegen PAOK Saloniki (3-2). Gakpo nam donderdagavond een doelpunt voor zijn rekening nam en gaf bovendien een assist.

Bij de verkiezing van de UEFA neemt Gakpo het op tegen Nicolas Pépé (Arsenal), Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) en Carlos Vinicius (Tottenham Hotspur). Pépé opende de score namens Arsenal tegen Molde FK (0-3), Demirbay droeg met een goal bij aan de 4-1 zege van Bayer Leverkusen tegen Hapoel Be'er Sheva en Vinícius scoorde twee keer en gaf een assist bij Tottenham Hotspur tegen Ludogorets (4-0).

Gakpo is bezig aan een sterk seizoen en is een vaste waarde onder trainer Roger Schmidt. In alle competities scoorde hij tot nu toe zeven keer in tien wedstrijden. Steeds nadrukkelijker klopt hij op de deur bij bondscoach Frank de Boer. Gakpo hoopt in de toekomst voor het eerst uitgenodigd te worden. "We gaan het zien. ik denk er niet aan, het is nu nog wel heel veel vooruit kijken", bleef hij na afloop van de zege tegen PAOK bescheiden voor de camera van FOX Sports.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen