Kishna maakt na ruim drie jaar rentree in selectie ADO Den Haag

27 november 2020, 14:42   Bijgewerkt: 27 november 2020, 14:51

Ricardo Kishna neemt zaterdag voor het eerst sinds september 2017 plaats op de bank bij ADO Den Haag. De 25-jarige aanvaller werd de laatste jaren geteisterd door blessureleed, maar lijkt nu eindelijk op weg naar zijn langverwachte rentree. Kishna stond in totaal 1168 dagen aan de kant.

Op 17 september 2017 sloeg het noodlot toe voor de buitenspeler. Uitgerekend tegen zijn oude club Ajax scheurde Kishna zijn voorste kruisband af, waardoor hij dat seizoen niet meer in actie kwam. Het werd langzamerhand een lijdensweg voor de aanvaller van Lazio: steeds weer kreeg hij te maken met tegenslagen en moest hij zijn comeback uitstellen.

Het leidde zelfs tot paniekaanvallen, gaf hij enkele weken geleden te kennen. 'Ik had het gevoel dat ik doodging', schreef Kishna op zijn social media. Het jeugdproduct van Ajax rechtte zijn rug en neemt tegen SC Heerenveen plaats op de reservebank bij ADO. De Haagse ploeg kan de creativiteit van de aanvaller goed gebruiken. ADO verzamelde dit seizoen pas vier punten. Ruud Brood, die de ontslagen Aleksandar Rankovic opvolgde, begon zijn avontuur met een pijnlijke 6-0 nederlaag op bezoek bij Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen