Duidelijke focus Advocaat: "We denken nu aan FC Utrecht"

27 november 2020, 15:13

Bij Feyenoord is daags na het gelijkspel tegen CSKA Moskou (0-0) de blik al gericht op de ontmoeting met FC Utrecht van zondag. De Rotterdammers deden met het doelpuntloze gelijkspel goede zaken met het oog op Europese overwintering, maar met de laatste twee groepsduels houdt Dick Advocaat zich nog niet bezig. "We denken nu aan FC Utrecht", aldus de gedecideerde trainer.

De Rotterdamse selectie landde vrijdagmiddag na een vlucht van drie uur vanuit Moskou op Rotterdam Airport. De komende dagen staan in het teken van herstel. De wedstrijd tegen CSKA zit Feyenoord immers niet in de koude kleren. De door blessureleed geplaagde Rotterdammers speelden immers vrijwel de gehele tweede helft met een man minder na een rode kaart voor Nicolai Jørgensen.

Feyenoord vervolgt zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. "Ook weer een heel belangrijke wedstrijd", zegt de trainer via de clubsite. Feyenoord moet het tegen de DOmstedelingen naast de geblesseerde spelers stellen zonder Orkun Kökcü, die geschorst is naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Fortuna Sittard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen