FC Emmen mist vrijgesproken Bernadou alsnog tegen Ajax

27 november 2020, 17:25

FC Emmen moet het komend weekend tegen Ajax alsnog doen zonder Lucas Bernadou. Hoewel de rode kaart van de Fransman van tegen AZ afgelopen maandag werd geseponeerd, kampt hij met een blessure en is hij net als Robbert de Vos en Luciano Carty om die reden niet inzetbaar voor trainer Dick Lukkien komend weekend.

Dat heeft de coach laten weten op de clubsite van FC Emmen, waarop hij zware wedstrijd verwacht tegen Ajax. "Ajax heeft genoeg kwaliteit, dat is duidelijk. Zij zijn gewend veel wedstrijden te spelen en hebben een selectie die breed genoeg is om het aan te kunnen", vertelt Lukkien over het drukke programma van de opponent uit Amsterdam, die ook volop strijdt voor overwintering in de Champions League. 

Lees ookKNVB seponeert discutabele rode prent Bernadou

"Natuurlijk heeft ook Ajax spelers die niet zomaar vervangen kunnen worden. Als die jongens uit voorzorg niet spelen, moet je daar gebruik van maken. Maar dat zullen wij wel zien", zei een nuchtere Lukkien. Vanuit Amsterdam kwam nog geen fitheidsupdate, waardoor vooralsnog alleen Mohammed Kudus op zeker ontbreekt. Toch is het niet ondenkbaar dat Erik ten Hag nog meer spelers rustgeeft met het oog op het bezoek aan Liverpool dinsdagavond in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen