John: "Gevoel dat ik naar naar mijn eigen niveau terugkeer"

28 november 2020, 09:25

Mede dankzij twee assists van Ola John won RKC Waalwijk vrijdagavond verrassend met 0-2 bij FC Twente. De 28-jarige vleugelaanvaller probeert in Waalwijk zijn carrière nieuw leven in te blazen en merkt dat hij op de goede weg zit.

"Het was voor mij een lekkere wedstrijd om te spelen", begon hij na afloop van de wedstrijd in de Grolsch Veste voor de camera van FOX Sports. "Twee assists geven is voor mij leuk, voor FC Twente wat minder. Ik heb hier mijn hele jeugd rondgelopen. Als jonkie ben ik hier gekomen en als jonkie ben ik ook weggegaan. Het voelt nog altijd als mijn club."

Met name de assist op de 1-0 van Cyril Ngonge was fraai. Op het moment dat hij een schot leek te lossen, kapte hij naar zijn rechterbeen en gaf hij de bal voor. "Bepaalde dingen ben ik niet verleerd. Het plezier moet ik wel een beetje terugvinden. Dat krijg je vanzelf als je veel wedstrijden speelt. Ik heb veel snelheid, daar moet ik vaker gebruik van maken. Het komt er weer aan. Ik heb het gevoel dat ik rustig naar mijn eigen niveau terugkeer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen