Bizot herpakt zich: "Ik heb het kunnen omdraaien"

28 november 2020, 11:00

Na een moeizame start van het seizoen heeft Marco Bizot zich aardig herpakt. De AZ-doelman ging in de eerste wedstrijden van het seizoen een aantal keer opzichtig de fout in, maar hield de laatste drie competitieduels zijn doel schoon. Bovendien debuteerde hij ruim twee weken geleden in het Nederlands elftal.

Een mooie bijkomstigheid, zo noemt hij zijn vuurdoop in Oranje tegenover NH Nieuws. "Het was fantastisch daar. Heel fijn om, als je er al vaak hebt bij gezeten, toch een keer je debuut maken. En dan ook nog eens tegen Spanje (1-1, red.)", aldus de keeper. Zijn debuut voelt echter niet als een extra bevestiging van zijn kwaliteiten. "Ik denk dat het al bevestiging genoeg is dat je bij de selectie zit. In de selectie zitten drie keepers en als dat al zo lang het geval is dan zit je erbij omdat je erbij hoort."

Waar Bizot in de laatste competitiewedstrijden de nul hield, kreeg hij in de eerste vijf speelrondes twaalf goals om de oren. "Iedereen heeft gedurende het seizoen een keer een mindere periode. Het is alleen de kunst om die periode zo kort mogelijk te houden. Bij sommigen duurt dat een paar maanden maar ik heb het in een paar weken kunnen omdraaien. Ik denk dat dat het belangrijkste is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen