Lijdensweg van hekkensluiter Schalke 04 duurt voort

28 november 2020, 20:53

Het seizoen 2020/2021 is een regelrechte lijdensweg voor Schalke 04. De ooit zo succesvolle formatie uit Gelsenkirchen staat na negen duels laatste en wacht nog op de eerste overwinning. Ook zaterdag kwam die er niet, aangezien Borussia Mönchengladbach met 4-1 veel te sterk was.

Schalke stond na acht duels op drie punten en die punten waren verkregen door gelijke spelen. Winnen was er nog niet bij voor de club, al was de start van het uitduel met Gladbach niet slecht. De thuisploeg pakte via Florian Neuhaus al snel de leiding, maar Benito Raman bracht de stand op aangeven van Mark Uth al na vijf minuten weer in evenwicht. Even mocht Schalke dromen van een stunt, maar daarna ging het weer helemaal mis.

Tien minuten voor rust scoorde Oscar Wendt de 2-1 voor Gladbach, dat na rust vrolijk doorging. Marcus Thuram, inmiddels Frans international, en Hannes Wolf tilden de score naar 4-1. Gezien de kansenverhouding was dat een logische uitslag. Gladbach staat zevende en vindt zodoende weer aansluiting met de topteams, terwijl Schalke 04 in zwaar weer blijft zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen