Sevilla boekt na CL-succes ook nipte zege in competitie

28 november 2020, 21:28

Na de overwintering in de Champions League eerder in de week heeft Sevilla zaterdagavond ook in La Liga goede zaken gedaan. SD Huesca werd met 0-1 verslagen. Daar had de ploeg wel even voor nodig; pas in de 83e minuut vond Youssef En Nesyri voor de eerste en enige keer het net. 

Bij Sevilla waren er basisplaatsen voor Luuk de Jong en Karim Rekik. Eerstgenoemde had het lastig tegen de hekkensluiter, hij kwam tot slechts één kopbal op doel, die gestopt werd door doelman Andres Fernandez. Sevilla domineerde, maar wist dat nauwelijks om te zetten in kansen. Pas in de 83e minuut creëerde Lucas Ocampos een mogelijkheid die kon worden benut. De Argentijn dribbelde naar de rechterkant, gaf vanaf daar voor en zag El Nesyri daar dankbaar gebruik van maken. Huesca zelf was tot weinig in staat en kon dan ook niets meer terug doen. Overigens zag Oussama Idrissi dit alles vanaf de bank gebeuren.

Sevilla heeft door de overwinning op Huesca al vijf wedstrijden op rij geen punt verloren. In die reeks zaten onder meer de twee zeges op FK Krasnodar, die de Spanjaarden eerder deze week overwintering in de Champions League opleverden. In La Liga staat de ploeg nu op de vijfde plaats. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen