Klaassen na niemendalletje: "Als je gaat kloten, kan het fout gaan"

28 november 2020, 21:28

Met Ajax beleefde Davy Klaassen zaterdag een eenvoudige avond tegen FC Emmen (0-5). Dat het zo makkelijk ging, was gezien het drukke programma zeer welkom voor de Ajacieden. Klaassen vindt dat zijn ploeg het goed aangepakt heeft.

"Het was een goede avond", concludeerde de middenvelder bij FOX Sports. Met een goal en een geweldige assist op Zakaria Labyad liet hij zich maar weer eens zien. "We maken het onszelf uiteindelijk makkelijk. We hadden de hele wedstrijd de controle en maken voor rust drie doelpunten. Dan is het eigenlijk een soort van uitspelen. Het ziet er makkelijk uit, maar Emmen heeft tegen andere tegenstanders ook laten zien dat ze het je lastig kunnen maken. Uiteindelijk is het aan ons om dat niet te laten gebeuren. Als je gaat lopen kloten, kan het verkeerd gaan. Het is zaak om scherp te blijven en niet toe te staan dat je ook maar eventjes gaat verslappen."

Trainer Erik ten Hag overwoog om Klaassen rust te geven, met oog op het duel met Liverpool. De middenvelder wilde zelf graag spelen, gaf hij aan bij de trainer. "De afgelopen twee wedstrijden had ik kleine probleempjes, maar nu voelde ik me prima. Daley was er ook al niet, dus ja."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen