Atalanta zet slechte Serie A-reeks voort met verlies tegen Verona

28 november 2020, 22:40

Atalanta Bergamo heeft het goede midweekse resultaat in Liverpool geen goed vervolg kunnen geven. In de Serie A verloor de ploeg van Gian Piero Gasperini met 0-2 van Hellas Verona. Het is voor de ploeg het derde puntverlies op rij in de competitie.

Met Hans Hateboer - eerder deze week nog belangrijk tegen Liverpool - en Marten de Roon in de basis was Atalanta voor rust de betere partij. In de tweede helft was echter Verona dat van elf meter de score opende. Na een duwfout van Rafael Toloi ging de bal op de stip, waarna Miguel Veloso zijn kans vanaf daar benutte. De wedstrijd werd tien minuten voor tijd in het slot gegooid door Mattia Zaccagni. Hij profiteerde van de ruimte achter de defensie van Atalanta en schoof de bal langs doelman Marco Sportiello - die daar overigens stond omdat doelman Pierluigi Gollini opnieuw geblesseerd uitviel, nadat hij pas twee wedstrijden weer onder de lat stond. Ook Sam Lammers viel nog in aan de kant van Atalanta, maar ook hij kon het verschil niet maken. 

In de Champions League toonde Atalanta zich een geduchte concurrent van Ajax en Liverpool, onder meer door laatstgenoemde eerder deze week op Anfield met 0-2 te verslaan. De periode dat het in de Serie A ook zo goed ging, is inmiddels echter alweer even geleden. De ploeg won de eerste drie competitiewedstrijden, maar pakte sindsdien nog maar één keer de volle drie punten. Na de nederlaag tegen Verona staat Atalanta met veertien punten op de negende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen