Gisteren gemist: Ajax wint, Atalanta, Real Madrid én PSG niet

29 november 2020, 00:30   Bijgewerkt: 28 november 2020, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 28 november.

Wisselvallig Juventus krijgt Benevento niet op de knieën

Het blijft uiterst onvoorspelbaar wat Juventus laat zien in de Serie A. Zaterdag heeft de formatie van Andrea Pirlo een misstap begaan op bezoek bij Benevento. Met Matthijs de Ligt en zonder Cristiano Ronaldo eindigde het in 1-1. Daardoor doet Juventus beroerde zaken in de titelstrijd.

Ajax beleeft makkelijke avond en is al voor rust klaar in Emmen

Ajax heeft richting het Champions League-duel van dinsdag bij Liverpool geen schade opgelopen in de Eredivisie. Zonder een heel hoog niveau te halen, wonnen de Amsterdammers ruim bij FC Emmen: 0-5. De koploper was voor de pauze al klaar met de Drenten, waardoor de nodige spelers vroegtijdig rust konden krijgen.

Heerenveen bijt zich stuk op stug ADO Den Haag

Het armoedige duel tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen heeft geen winnaar opgeleverd. De thuisploeg begon voortvarend, maar was na de 1-0 voorsprong van David Philipp het spoor bijster. Na de snelle gelijkmaker van Joey Veerman voor Heerenveen waren het vooral de Friezen die de klok sloegen in Den Haag, maar bleven steken op een 1-1 gelijkspel.

Atalanta zet slechte Serie A-reeks voort met verlies tegen Verona

Atalanta Bergamo heeft het goede midweekse resultaat in Liverpool geen goed vervolg kunnen geven. In de Serie A verloor de ploeg van Gian Piero Gasperini met 0-2 van Hellas Verona. Het is voor de ploeg het derde puntverlies op rij in de competitie.

Dramatische avond kost Real Madrid drie punten én Hazard

Real Madrid is zaterdagavond in La Liga nog verder in de problemen gekomen. Nadat de vorige twee wedstrijden in de competitie al puntverlies opleverden, werd nu ook in eigen huis met 1-2 verloren van Deportivo Alavés. Tot overmaat van ramp zag trainer Zinédine Zidane ook Eden Hazard opnieuw geblesseerd uitvallen.

PSG morst weer en zet de deur open voor Lille en Botman

In de Champions League boekte Paris Saint-Germain deze week een goed resultaat door te winnen van RB Leipzig, maar de vorm was zaterdag alweer verdwenen bij het sterrenensemble. Op eigen terrein bleef het team van Thomas Tuchel tegen Bordeaux steken op een 2-2 gelijkspel. Vorige week verloor het al met 3-2 bij AS Monaco.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen