Piqué droomt van langer verblijf Messi bij Barça: "Er is altijd hoop"

29 november 2020, 09:26   Bijgewerkt: 29 november 2020, 09:35

Gerard Piqué heeft er alle vertrouwen in dat Lionel Messi ook volgend jaar nog zijn ploeggenoot is in Camp Nou. De 33-jarige superster aasde afgelopen zomer al op een vertrek, maar moest toen blijven. Daarom lijkt de Argentijn in de winter of de zomer op weg naar de uitgang, maar daar gaat zijn Spaanse teamgenoot niet van uit.

"We hopen natuurlijk dat hij blijft", zegt Piqué in gesprek met ESPN. "Het is een persoonlijke beslissing voor hem, wij moeten het vooral afwachten. Maar zolang hij het shirt van FC Barcelona draagt, is er altijd hoop. We hopen hem te kunnen verleiden om nog een paar jaar te blijven." Het contract van Messi loopt in de zomer van 2021 af. Dat is juist het moment dat Piqué zijn terugkeer verwacht te maken, nu hij kampt met een knieblessure.

Messi is dit seizoen nog niet zo op dreef als in zijn voorgaande jaren. In acht competitieduels was hij driemaal trefzeker en wekte hij ergernis bij het publiek. Messi zou weinig toevoegen aan het aanvalsspel, waardoor een groep critici constateert dat Ronald Koeman beter af is zonder hem. In de Champions League tegen Dinamo Kiev (0-4 zege) was hij niet van de partij. Naar verwachting keert hij zondagavond tegen Osasuna weer terug op het basisformulier.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen