Klaiber snakt naar goal: "Misschien wel te veel"

29 november 2020, 11:21

Sean Klaiber snakt naar zijn eerste doelpunt als speler van Ajax. De rechtsback maakte deze zomer de overstap van FC Utrecht naar Amsterdam deed tegen FC Emmen (0-5 overwinning) negentig minuten mee, maar slaagde er opnieuw niet in om mee te delen in de doelpuntenfeestvreugde. De 26-jarige verdediger denkt te weten waar dat mee te maken heeft.

Tegen FC Emmen toonde Klaiber zich gretig, zoekend naar zijn eerste goal. "Dat is logisch, want ik kon veel in aanvalsposities", verklaarde de back na afloop voor de camera van AT5. "Misschien wil ik wel iets té graag scoren, dat zag je vandaag. Misschien moet ik het wat meer op me af laten komen, dan gebeurt het vanzelf", constateerde Klaiber.

De verdediger heeft in Noussair Mazraoui een geduchte concurrent. "Ik heb al wel veel minuten gemaakt. Dat ik de concurrentie moet aangaan, is gezond. Ik zal niet altijd alles goed doen, maar ik probeer het wel. Ik ben heel ijverig en eis veel van mezelf." Tegen Emmen kreeg hij zijn tweede basisplaats als Ajacied. Tegen VVV-Venlo (0-13) had hij al zijn eerste assist verzorgd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen