Bazoer mag weer dromen van Oranje: "Hopelijk snel"

29 november 2020, 12:25   Bijgewerkt: 29 november 2020, 13:47

Riechedly Bazoer is dit seizoen een van de revelaties aan de kant bij Vitesse. De Arnhemmers bekleden de knappe tweede plaats in de Eredivisie en mag daarvoor zeker de inbreng van Bazoer danken. De verdediger komt ook tegen Fortuna Sittard echter nog niet in actie, omdat hij een schorsing uitzit na een rode kaart tegen FC Emmen. Desondanks weet hij zelf ook dat hij weer mag dromen.

Zijn naam werd door Ronald de Boer, broer van bondscoach Frank, al eens in verband gebracht met Oranje. "Ik heb het meegekregen. Dat is uiteraard een compliment. Dat zegt iets over hoe het gaat en hoe ik me voel. Het gaat nu lekker, maar ik moet het zien vast te houden. Hopelijk volgt die uitnodiging dan snel", zegt Bazoer in gesprek met FOX Sports. Zijn laatste interland dateert van vijf jaar geleden. Daarom staat hij nog altijd op zes duels in Oranje.

Bazoer wacht met smart op zijn terugkeer. "Ik ben in vorm, dan is het balen dat ik twee wedstrijden vanaf de kant moet kijken. Als ik op het veld sta wil ik heel graag winnen, dat merk je aan mijn spel. De mensen die me kennen weten dat ik buiten het veld heel rustig ben. Als ik op het veld sta zeggen de meeste mensen vaak dat ik heel erg snel verander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen