Spoorboekje: ErediVisie, SC Cambuur en Leicester City

30 november 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 30 november.

Specials

ErediVisie

In de tiende speelronde van de Eredivisie draaide de doelpuntenmachine van Ajax weer op volle toeren, mocht Feyenoord niet klagen met een gelijkspel en pakte een gokje van PSV-trainer Roger Schmidt ternauwernood goed uit. Zoals na elke speelronde zet FCUpdate.nl de opvallende gebeurtenissen op een rij in onze wekelijkse rubriek ErediVisie.

Wedstrijden

Leicester City - Fulham (18.30 uur)

Een penalty, dat zal niet direct het eerste zijn waar Fulham op bezoek bij Leicester City op zal hopen. De Londense degradatiekandidaat hielp dit seizoen al drie strafschoppen op kolderieke wijze om zeep en zal dus niet met al te veel vertrouwen plaatsnemen achter de strafschopstip. Een zege vanuit open spel dan maar, voor de nummer negentien van de Premier League. Dan zal het wel moeten stunten tegen Leicester City, dat knap plaats vier bezet en op gelijke hoogte kan komen met koplopers Tottenham Hotspur en Liverpool.

Jong PSV - SC Cambuur (16.30 uur)

Friese wraak, daar is SC Cambuur dit seizoen tot dusverre uitstekend naar op weg. Cambuur kan met een zege op bezoek bij de beloften van PSV weer een voorsprong van drie punten nemen op Almere City. Cambuur verspeelde in de eerste dertien duels pas acht punten. Jong PSV is de huidige nummer veertien van de Eerste Divisie. 

Voetbal op tv

16.30 uur: Jong PSV - SC Cambuur, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Keuken Kampioen Divisie

18.30 uur: Leicester City - Fulham, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

18.45 uur: Jong FC Utrecht - Telstar, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Keuken Kampioen Divisie

20.30 uur: VfL Bochum - Fortuna Düsseldorf, FOX Sports 4, live verslag van het duel in de 2. Bundesliga

21.00 uur: NEC - MVV, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Keuken Kampioen Divisie

21.00 uur: West Ham United - Aston Villa, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen