Twee jonge basisdebutanten Feyenoord, geen Elia bij Utrecht

29 november 2020, 13:20   Bijgewerkt: 29 november 2020, 14:24

George Johnston maakt zijn basisdebuut bij Feyenoord, dat het vanmiddag opneemt tegen FC Utrecht. De 22-jarige Schot wordt als linksback geposteerd als vervanger van de geblesseerde Tyrell Malacia en Ridgeciano Haps. Vorige week speelde Lutsharel Geertruida op die positie, maar hij verhuist naar rechts om de zieke Bart Nieuwkoop te vervangen.

Ook voor Jordy Wehrmann wacht een primeur. De middenvelder maakt eveneens voor het eerst zijn opwachting in de Eredivisie, als vervanger van de geblesseerde Jens Toornstra. Hij vormt het middenveld met Joao Texeira en Mark Diemers. Texeira speelt omdat Orkun Kökcü vorige week een rode kaart pakte tegen Fortuna Sittard. Daardoor is hij vanmiddag niet van de partij.

René Hake kiest ervoor om bij tegenstander FC Utrecht Eljero Elia op de bank te laten beginnen. De aanvaller keert dus hooguit als invaller terug in De Kuip. Simon Gustafson start wél in de basis. De Zweed stond tussen 2015 en 2018 onder contract bij Feyenoord. Hake kiest voor een viermansmiddenveld, met de snelle Gyrano Kerk en Mimoun Mahi in de punt van de aanval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen